انشا

انشا درباره دست

در این مطلب از سایت موضوع، انشا درباره دست برای شما آماده نموده ایم. امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

✍انشا درباره دست✍

مقدمه:
دست‌ها، این دو عضو شگفت‌انگیز و ظریف، نقشی بی‌بدیل در زندگی انسان ایفا می‌کنند. از بدو تولد، همراه ما هستند و در تک تک لحظات زندگی، یار و مددکارمان می‌شوند. گویی دو بال قدرتمند هستند که ما را به سوی آرزوها و اهدافمان رهنمون می‌کنند.

بدنه:
دست‌ها، ابزارِ بی‌نظیرِ آفرینش‌اند. با ظرافت و دقت بی‌نظیر، قلم مو را در دست می‌گیرند و نقاشی‌های زیبا خلق می‌کنند، نت‌های موسیقی را بر تار و پود ساز می‌نوازند و مجسمه‌های گلی را با ظرافت تمام شکل می‌دهند. دستانِ یک نجار، با تیشه و اره، جان به چوب می‌بخشند و خانه‌ها و قصرها را بنا می‌کنند. دستانِ یک جراح، با ظرافتِ بی‌نظیر، جان انسان‌ها را نجات می‌دهند و تار و پودِ تن را به هم می‌بافند.

دست‌ها، زبانِ گویایِ احساسات‌اند. با حرکات ظریف و اشاراتِ پرمعنا، عشق، نفرت، شادی و غم را به دیگران منتقل می‌کنند. نوازشِ گرم دست‌ها، تسکینی برای قلب‌های آزرده است و فشردنِ محکم آنها، اتحادی ناگسستنی را رقم می‌زند.

دست‌ها، پلِ ارتباطی میان انسان‌ها هستند. با لمسِ محبت‌آمیز، دوستی‌ها را عمیق‌تر می‌کنند و با دست دادن، صلح و آشتی را به ارمغان می‌آورند. دست‌ها، در کارهای روزمره نیز یار و مددکار ما هستند. با آنها غذا می‌خوریم، می‌نویسیم، کار می‌کنیم و به انجامِ هزاران وظیفه‌ی دیگر می‌پردازیم.

اما دست‌ها، فقط ابزار نیستند؛ آنها نمادی از قدرت، ظرافت و خلاقیت انسان نیز هستند. دستانِ یک مادر، گهواره‌ی آرامشِ فرزندش هستند و دستانِ یک پدر، تکیه‌گاهی مطمئن برای خانواده‌اش. دست‌ها، حاملِ خاطرات و تجربیاتِ ما هستند. جای زخم‌ها و خطوطِ کفِ آنها، حکایت‌گرِ سال‌ها تلاش و مرارت‌اند.

نتیجه گیری:
پس بیاییم قدرِ این نعمت‌های بی‌نظیر را بدانیم و از آنها به درستی استفاده کنیم. دست‌هایمان را به سوی یاریِ دیگران دراز کنیم، با آنها عشق و محبت را به اشتراک بگذاریم و از آنها برای خلقِ زیبایی‌ها و انجامِ کارهای نیک استفاده کنیم.
به یاد داشته باشیم که دست‌ها، گنجینه‌ای گرانبها هستند که باید با ظرافت و احترام با آنها رفتار کنیم.

✍انشا دوم درباره دست✍

مقدمه:
دست ها، این ابزارهای شگفت انگیز و ظریف، نقشی بی بدیل در زندگی انسان ایفا می کنند. از ابتدا تولد تا روزهای عمر، همراه و یاور ما در انجام کوچکترین و بزرگترین امور هستند. گویی معجزه ای از آفرینش در وجودمان نهفته است که با ظرافت و توانایی بی نظیر خود، ما را قادر به خلق، ساخت، نوازش و تجربه ی دنیای پیرامونمان می کند.

بدنه:
دست ها، زبان گویای احساسات و افکار ما هستند. با حرکات ظریف و گویای خود، عشق، نفرت، شادی، غم و طیف وسیعی از عواطف را به نمایش می گذارند. در سکوت مطلق، زمانی که کلمات قادر به بیان احساساتمان نیستند، دست ها با حرکات خود حرف می زنند و پیام دل ما را به دیگران منتقل می کنند.

قدرت و ظرافت دست ها در هم آمیخته شده و شاهدی بر خلاقیت و هوش بی نظیر انسان است. با ظرافت تمام، قلم مو را در دست می گیرند و بر بوم نقاشی، نقش های بدیع و دلنشین خلق می کنند. با دقت و ظرافت، نت های موسیقی را بر تار ساز جاری می کنند و نواهای دلنشین و روح نواز به گوش جانمان می رسانند. با قدرت و صلابت، ابزار را در دست می گیرند و بناها و سازه های عظیم و شکوهمند می آفرینند.

دست ها، پل ارتباطی ما با دنیای پیرامونمان هستند. با لمس اشیاء و اجسام، حس لامسه ی ما را بیدار می کنند و اطلاعات حیرت انگیزی از جنس، دما، و بافت اشیاء به ذهنمان منتقل می کنند. با نوازش و در آغوش گرفتن عزیزانمان، گرمای عشق و محبت را به آنها هدیه می دهیم و پیوند عمیقی میان خود و آنها برقرار می کنیم.

اما دست ها، فقط ابزار کار و خلق نیستند. آنها نمادی از ایثار، فداکاری و کمک به همنوع هستند. دستان پزشکی که با ظرافت و مهارت، جان انسان ها را نجات می دهند. دستان آتش نشانی که در دل آتش و دود، به نجات جان انسان ها شتافته و از جان خود برای نجات دیگران می گذرند. دستان خیّری که با سخاوت و ایثار، به یاری نیازمندان می شتابند و مرهمی بر زخم های نیازمندان می گذارند.

نتیجه گیری:
دست ها، گنجینه ای گرانبها و هدیه ای الهی هستند که باید قدر آنها را بدانیم و از آنها به بهترین نحو استفاده کنیم. مراقب دست هایمان باشیم و از آنها در راه خیر و نیکی و خلق زیبایی ها و یاری رساندن به همنوعانمان استفاده کنیم.
دست ها، آفرینشگرانی بی بدیل، یارانی وفادار و زبان گویای وجودمان هستند. بیایید قدر این نعمت الهی را بدانیم و از آنها در جهت تعالی و نیک بختی خود و دیگران بهره ببریم.

امیدواریم که این انشا مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

 

3/5 - (2 امتیاز)

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا