انشا

انشا درباره هرکه نان از عمل خویش خورد منت حاتم طایی نبرد

در این مطلب از سایت موضوع، انشا درباره هرکه نان از عمل خویش خورد منت حاتم طایی نبرد برای شما آماده نموده ایم. امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

✍انشا درباره هرکه نان از عمل خویش خورد منت حاتم طایی نبرد✍

مقدمه:
این حکایت از گلستان سعدی است که در آن، حاتم طایی را از بزرگان و نیکوکاران عرب می‌دانند که در بخشندگی شهره بوده است. روزی حاتم طایی برای پذیرایی از مهمانان خود، چهل شتر قربانی می‌کند. در این میان، خارکنی را می‌بیند که پشته‌ای از هیزم جمع کرده است. حاتم طایی به خارکن می‌گوید: “چرا به مهمانی من نمی‌آیی؟” خارکن پاسخ می‌دهد: “هر که نان از عمل خویش خورد، منت حاتم طایی را نبرد.”

بدنه:
این حکایت، ارزش کار و تلاش را به ما یادآوری می‌کند. وقتی انسان با دسترنج خود نان می‌خورد، احساس عزت و سربلندی می‌کند و نیازی به منت دیگران ندارد. منت‌کشی از دیگران، نشانه‌ای از ضعف و ناتوانی است. انسان‌های موفق و توانمند، هرگز از دیگران منت نمی‌کشند.
در دنیای امروز، بسیاری از مردم به دنبال دست‌اندازی به ثروت و دارایی دیگران هستند. آنها حاضرند هر کاری کنند تا به ثروت و رفاه برسند، حتی اگر این کار به زیان دیگران باشد. اما این افراد نمی‌دانند که ثروت و رفاه واقعی، در کار و تلاش است. وقتی انسان با دسترنج خود نان می‌خورد، لذت و رضایت بیشتری از زندگی می‌برد.
در این حکایت، خارکن نماد انسان‌های سخت‌کوش و زحمت‌کش است. این افراد با دسترنج خود نان می‌خورند و نیازی به منت دیگران ندارند. آنها انسان‌های با عزت و سربلندی هستند که زندگی خود را با تلاش و کوشش می‌سازند.

نتیجه گیری:
ما نیز باید تلاش کنیم تا مانند خارکن، انسان‌های موفق و توانمندی باشیم که با دسترنج خود نان می‌خوریم و نیازی به منت دیگران نداریم.

4.3/5 - (6 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا